About Us

BSJCARCARE

We just care

EXPERIENCE

YOU CAN TRUST

WHAT WE DO!

 

Bij BSJ Bandenservice kan u terecht voor de aankoop van nieuwe banden, velgen. Ook kleine mechanische zaken zoals voor remmen & klein verbruikersmateriaal zoals ruitenwissers en verlichting. Steeds eigen keuze uit meer dan 200 bandenmerken.

 

Als autoliefhebber ben ik altijd op zoek naar het beste resultaat tijdens een poetsbeurt aan een auto. Alleen door te blijven doorontwikkelen en innoveren kun je jezelf onderscheiden en ga ik verder dan een doorsnee autopoetsbedrijf. Daarom spreek ik zelf liever van: car detailing, want het resultaat zit hem in al die kleine details.

 

Hieruit is BSJ Car Care geboren. Wij doen altijd dat stapje extra, alleen door gebruik te maken van de beste methodes en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij u het allerbeste resultaat aanbieden. Voor ieder zijn budget, Van een simpele wax voor extra glans, tot een paint sealer voor duurzaamheid of een quartz coating van Gyeon voor een extreem harde en langdurige bescherming tot wel 30 maanden.

 

Wij verdelen ook producten van oa Auto Finesse, weggelegd voor iedereen om zelf aan de slag te gaan, gemakkelijk en super in gebruik.

 

Wij werken graag voor klanten die het verschil herkennen tussen goed en beter.

Alle diensten voor zowel nieuwe- en demo- als gebruikte wagens.

Mechanical Problem

Remsysteem

Banden, ruitenwisser & verlichting

Velgen (styling) & Car Detailing (Car care)

CHECK OUT OUR SERVICES

BOOK AN APPOINTMENT

WHY CHOOSE US

 

Het is niet enkel de prijs die garant staat voor hoge kwaliteit, maar ook de kennis en knowhow.

Bij BSJ kant je terecht voor een hoogwaardige verzorging van je wagen, Of het nu gaat om een splinter nieuwe wagen, of uw geliefde oldtimer. Voor elk persoon/voertuig is er wel een passende ‘treatment’,

 

Anderzijds kan je bij mij terecht voor banden & velgen. Denk aan je comfort en veiligheid, daarom werk ik enkel met betrouwbare velgen- & bandenmerken.

Email: info@bsjacobs.be

GSM: +32 472 36 81 90

Enkel na afspraak

Copyright @ All Rights Reserved